НОВИНИ

2016/06 - ПЛАТФОРМАТА СПОРТНИ СЕДАЛКИ RECARO Е АВТОМОБИЛНИ СЕДАЛКИ 2016/2017 - ТОП ТЕХ ПРОДУКТИ, УДОСТОЕНИ С НАГРАДА ЗА 2016 НА PLUS X

Кайзерслаутерн/Бон, Германия. Не може да е по-добро от това: Платформата спортни седалки на RECARO (RSSP) на RECARO Automotive Seating, продуктова група на Johnson Control, беше удостоена като най-добри продукти за 2016/2017 на церемония по награждаване на Plus X Award 2016 в Бон. Наградата Plus X е 13ти по ред и е една от световните най-големи награди за иновации в технологията, спорта и лайфстайл продукти.

 

Журито на Plus X Award, съставено от експерти от независимата индустрия, дадоха своето одобрение за иновации, високо качество, дизайн и ергономия върху Платформата спортни седалки на RECARO (RSSP). "Ние сме особено щастливи да се появим в цялостното класиране за най-добра седалка на 2016/2017." каза на церемонията инженерния директор на RECARO Automotive Seating Михаел Шноор. " За екипа на RECARO тази награда е ясен сигнал, че сме избрали првилните приоритети, концентрирайки се върху олекотения дизайн, структурата и персоналните изисквания, когато създадохме RSSP. Като клон на водещия глобален автомобилен доставчик Johnson Controls, ние полагаме нови стандарти с платформата спортни седалки RECARO."

 

С похвалата за "Най-добър продукт на годината", международното жури от независими експерти потвърди цялостната концепция на RSSP, както и върховото качество и добавените ползи от иновациите. Олекотеният дизайн е резултат не само на разделянето между товароносимите конструкции и дизайна на седалката, но и на специалния микс от материали и интеграцията на функции: външната част на облегалката от карбон спестява тежест, а тънкия дизайн на RSSP е особено компактен. Ето препоръка от член на журито: "С новата карбонова констукция, RECARO направи една съвместима основа между комфортните и спортните седалки. Хайтех материалите правят новите седалки не само по-леки, но и по-солидни в сравнение със стандартните от метална конструкция. С новите структури на различните модули се определя сигурността, комфорта, страничната защита и индивидуалния вкус на шофьора. По този начин седалката се адаптира към съответната нужда. С новата конструкция, автомобилите ще могат да се произвеждат по-леки и в крак с модата, но запазвайки същия комфорт на седалката и мястото в колата.