НОВИНИ

Карбонът среща естествената кожа: RECARO Пърформънс Едишън

Киркхайм/Тек, Германия. Поглеждайки към последните спортни модели при седалките на RECARO Automotive Seating, можем да кажем, че името казва всичко, защото специалния дизайн на новата Sportster CS “Performance Edition” е точно най-правилното оборудване за украса в производството на хай пърформънс автомобили и тунинг коли. Иновация при уникалния дизайн слага ударението: майсторите-специлисти на  RECARO щедро слагат кожа при карбона в областта на задглавника и страничните възглавници. Контрастният шев в бяло и червената кожа наблягат на динамичните контури на новата афтърмаркет седалка, която празнува своята премиера през 2016 на панаира Есен Мотор Шоу, Германия и излиза на пазара в ограничено количество.

Като всички тапицерии на премиум марката  RECARO, тази на Sportster CS е изключително за серията “Performance Edition” ръчна изработка. Повърхността на специалната кожа за задглавника и страничните възглавници в реалистична карбонова шарка се комбинира с лента червена кожа, бял шев и централен панел в черна микрофибърна тапицерия "Динамика".

Но не само уникалният вид на новата Sportster CS “Performance Edition” допринася за спортния стил в интериора. Безкомпромисната комбинация на характеристиките на спортната и на чистокръвната рейсинг седалка правят типичното усещане при шофиране с RECARO  - най-доброто чувство за динамиката на автомобила и първокласна поддръжка на тялото.

Новите седалки се произвеждат в ограничено количество. Базирани са на популярната RECARO Sportster CS, която много автомобилни производители ползват за стандартна екипировка в техните хай-пърформънс коли: от  Ford Focus RS до Renault Mégane Trophy. Добра новина за афтермаркет пазара: всички  характеристики на RECARO за Sportster CS са налични и в “Performance Edition”. И най-новто бижу на специалистите от Киркхайм/Тек е страничния еърбег като опция.

"Performance Edition” на Sportster CS може да се опита на живо на Есен Мотор Шоу на Сидни Индъстрис в зала 3.0: популярният ТВ водещ Сидни Хофман от шоуто PS Profis внедри новото черно-червено RECARO в една от неговите шоуколи.