НОВИНИ

2015/3 - “Best Brand” за десети пореден път

Изборът на 112,471 участници в тазгодишната анкета за наградата “Best Brand” на водещото германско списание “auto motor und sport” е следния: в навечерието на 50-тата годишнина от създаването на първата състезателна седалка в света от RECARO, читателите гласуваха за компанията като най-добър производител в категорията “Спортни седалки” за десети пореден път от създаването на класацията. И тази година, резултатът е безапелационен: 90.5% от читателите на “auto motor und sport” гласуваха за RECARO. Сравнен с миналата година резултатът е подобрен с 1.2%.

“Фантастичен резултат, който ни дава сили в работата” каза д-р Кристиан Дебус, вицепрезидент и главен директор в RECARO Automotive Seating.
“За нас, като доказана компания в сферата на автомобилното седалкостроене, доверието на нашите клиенти е много важно. Да седиш удобно в колата е ключов фактор за комфорта, безопасността и не на последно място удоволствието от шофирането. За повече от половин век, спортните седалки RECARO означават изобретателност и ергономичен дизайн. С резултатът от гласуването читателите на "auto motor und sport" потвърждават, че нашите продукти отговарят на тези изисквания. И аз, разбира се, съм особено щастлив да отпразнувам 50-тата годишнина като най-добра марка според читателите за десета поредна година.”