НОВИНИ

2014/03 - Best Brand 2014: RECARO спечели в категорията седалки/спортни седалки

Киркхайм/Тек, Германия. RECARO Automotive Seating  продължи поредицата си от успехи, спечелвайки гласуването за най-добра марка на читателите на списание "auto motor und sport". 89,3 % от участниците в анкетата гласуваха за традиционната немска марка в категорията седалки/спортни седалки. За девети пореден път RECARO печели титлата за най-добър производител на седалки.

Няма по-добър индикатор за имиджа на една марка от преценката на потребителите. Ето защо, от 2006 списанието "auto motor und sport" позволи на читателите си да гласуват за най-добра марка в автомобилния сектор. За девети пореден път RECARO извоюва категорична победа в категорията седалки/спортни седалки. 89,3 % от над 115 хил. анкетирани са гласували за традиционната немска марка, като дадоха на RECARO втори най-висок индивидуален резултат във всички категории на анкетата.

"Щастливи сме да бъдем отново най-добрия избор за читателите на "auto motor und sport", каза д-р Кристиян Дебус, вицепрезидент и главен директор. "Това показва, че с качества като спортна визия, ергономия, безопасност и високо качество, ние можем да задоволим нуждите на нашите клиенти за дълъг период. В същото време, тази чест показва доброто познаване и вътрешната сила на марката RECARO. Това ни мотивира да продължаваме да печелим клиенти на своя страна с иновативни решения."